Deep Roots Healer uddannelse 

Vil du udleve din drøm?!

Lev af intuitive evner, klarsyn, healing, rådgivning og af at hjælpe andre - Uanset om du har aktiveret disse evner endnu!

Hvis du længes efter at have evnerne - så har du dem! - Det er din sjæl der kalder.

Lær transformerende og magiske teknikker du kan bruge på dig selv, din familie og klienter.

Du lærer på dettee fysiske trænings hold kraftfulde og konkrete healings og  selvudviklings teknikker, i trygge, livfulde og varme rammer.

Teknikkerne du lærer fremmer din bevidsthed om din sjæls evner, du får kraftfuld healing på fysisk/psykisk niveau og clearing af udtjent karma hvor det er nødvendigt for din aktivering af åndelige evner.

Du lærer shamanistisk energi arbejde og andre teknikker der hjælper dig med at tage et tigerspring i din åndelige udvikling.


NYT hold i Hellerup:

Starter tirsdag d. 28.9 kl 9.45-14.45

Vi mødes 12 gange og ikke i skolernes ferier.

Begrænsede pladser!

(Meld dig til allerede nu! Da der er mange interesserede)

 

Hvis du også vil være Akasha Master healer kan du tilføje online uddannelsen nu eller senere:

Læs mere om online uddannelsen her


Skriv til. anneli.lindeborgh@gmail.com


126d0c6acd4cecc8746d2e87f9dd16be

Kort om uddannelsen

Lær en kraftfuld, transformerende og magisk teknik "Akashic Dance Healing".

Få inspirerende og personlig undervisning i en lille gruppe, som støtter og motiverer dig hele vejen, med de spørgsmål du måtte have og din egen udvikling.

Gennemgå en dyb transformation og opnå resultater i dit eget liv, du endnu ikke kan forestille dig!

Få støtte til at lave en behandler praksis som passer præcis til DIG(Vi designer undervisningen efter dine behov)

Få klarsyn, healing efter behov og udvid din bevidsthed gennem dybdegående arbejde med dig selv og gruppen over ca. 3 måneder. Metoderne jeg selv benytter til at hjælpe dig er bl.a klarsyn, hjerte og sjæls aktiverende frekvenser, kropsterapeutisk indsigt, shamanistisk og feminin energi arbejde i din krop og indre legemer.

 

Hvad laver en Deep Roots/Dansehealer ?


Teknikkerne du lærer kræver ikke at du er i nærheden af din klient og du kan derfor i din praksis arbejde med mennesker over hele verden, uden at aftale sted eller i nogle tilfælde tidspunkt for behandlingen.
Hvis du elsker personlig kontakt kan du selvfølgelig formidle arbejdet på den måde. 
Du kan som andre fra tidligere hold integrere teknikken med dine andre interesser - Arbejde med f.eks dyr, børn, syge, familier, parforhold m.m.
Kun fantasien sætter grænser for hvordan du vil benytte dine aktiverede åndelige evner. 

På holdet vil du lære at undersøge, forløse blokeringer og heale både fysiske, psykiske pg  og åndelige problemer, uden for tid og sted, bl.a. ved brug af el-gamle shamanistiske teknikker. Du lærer også at komme fra hovedet ned i kroppen, hvilket i sig selv er en uvurderlig teknik til at bevidstgøre, få energi, selvværd, nærvær, styrke, skønhed, vitalitet, kreativitet, livsglæde og meget mere.

Aktiver åndelige evner

Du vil aktivere åndelige evner gennem træning

Du behøver ingen forudgående erfaring som clairvoyant eller healer.

Du kan lære at besvare dine klienters spørgsmål, afdække årsager og fjerne blokeringer, der hindrer dem i at opleve frihed, flow og glæde i deres liv.

Du vil kunne aktivere klarsyn, klarføling, healer evner, feminine evner og meget andet, alt afhængig af hvad der ligger mest tilgængeligt for dig lige nu.

Healing til dig

Du får hjemmearbejde som bla. healing af kaniner, selvundersøgende øvelser i nærvær og kommunikation, der understøtter dit flow og fortsat indre udviklings arbejde, udvidelse af din bevidsthed og åndelige evner.

Du trænes i at blive forankret i kroppen og dybt intuitiv på samme tid.

Du trænes i at være en autentisk, dyb, powerfuld, intuitiv behandler der healer gennem dit kraftfulde nærvær.

Du modtager gennem møderne intuitiv og energetisk hjælp til din egen proces. Vi benytter uddannelsens teknikker til at hjælpe dig med at lande langt mere i den du er og slippe gamle tunge blokeringer.

Levende og kærlig undervisning 

En uddannelse med plads til dig og din egen personlige udviklings proces.

Du vil modtage al den støtte du har brug for via klarsyn på dine udfordringer og blokeringer.

Du ledes igennem et intenst udviklings forløb. En dybt transformerende åndelig proces sættes i gang, som vil udfolde sig igennem dit daglige og praktiske liv.

Du modtager gennem forløbet masser af motivation, støtte, vejledning og engageret sparring

Du modtager løbende clearing og klarsyn i gruppen efter relevant behov.

Elever siger:

Pia Heinricy - Akasha Master Healer

"For mig har det været fuldstændig uvurderligt..Jeg var meget usikker på om om jeg skulle med, da jeg næsten var færdig med online uddannelsen(Akasha Vejleder & Healer uddannelsen red.). ..Anne Li’s fantastiske evne til at mærke ind i den enkelte, fjerne blokeringer osv. Alt sammen medvirkende til en dyb dyb selvudvikling. Og så fedt at kunne dele /spørge til teorien, udfordringer med kaniner/klienter m.m. ❤️❤️❤️ "

Lis Dahl - Akasha Master Healer 

"At tage denne Akasha Master Healer uddannelse, er en af de bedste gaver jeg nogensinde, har giver mig selv. Den har givet mig en anden dybde samt fantastiske redskaber, som kun kan læres Live, end hvis jeg blot havde valgt at taget online delen.

Jeg er dybt taknemlig over, at have været med på denne Liveuddannelse, i en fantastisk gruppe, hvor de vildeste spirituelle ting udfoldede sig på gruppeplan og hos den enkelte. Uddannelsen foregår i trygge rammer, med den største respekt for den enkeltes proces.
Anneli formår at skabe de trygge rammer der skal til, for at kunne åbne op og udvikle sig i en gruppe. Hun er spot on med sin indføling og clearer blandt andet blokeringer i den enkelte, med tilladelse, undervejs i gruppemeditationerne.
Jeg har f.eks. lært at læse en person på sjæleplan, hvor jeg ser, om der er blokeringer og traumer der ligger og forhindre den enkelte i, at udleve sin højeste vej og formål.
Jeg har blandt andet lært, hvordan jeg kan navigere i min kroppen, så jeg energimæssigt, kan svinge ind i andres energier og skabe en forløsning af de blokeringer og traumer der ligger. Forløsningen udføres via egen krop. Det er den vildeste rejse, jeg har været på.
Denne uddannelse er en kæmpe gave til en selv, og til alle dem, der finder vej til en Akasha Master Healer, for at få hjælp.
Af hjertet tak til dig Anneli, fordi du har gjort det muligt for mig, at blive i besiddelse af denne evne."


Inger Sieverts - Akasha Master Healer:

"Du hepper, støtter og tror på os, når vi selv ikke kan, og om den store bredde af et virkelig spændende materiale, Og jeg får lyst til at tilføje, at du for mig er et levende eksempel på at være grounded og at have adgang til egen kraft, styrke, blødhed, evner og indsigt.

Du deler levende og rundhåndet af dig og alt du kan, ser den enkelte respektfuldt og klart ....... Jeg har fået og får til stadig SÅ meget fra uddannelsen, og den dybe proces, jeg selv genemgår undervejs"

Anneli gul kjole 2

Praktisk

Vi mødes 12 gange i en lille gruppe, i hyggelige uformelle omgivelser hos mig i Hellerup.

Min stil er meget opbakkende, personlig, passioneret, afslappet, uhøjtideligt, med humor og med en fleksibel struktur.
 
 
Indhold i uddannelsen
 
 • Indvielse i shamanistisk energi arbejde, der healer og forløser både fysiske og psykiske problemer.
 • 12 undervisningsdage i Hellerup - Vi arbejder hverdage i dagtimerne
 • Træning i nærvær, kærlig kommunikation der fremmer relationer, drømme og tryghed i dig.
 • Træning af healings teknikker og åndelige evner
 • Dybere forståelse af din sjæls kvaliteter og fordelen ved at lade dem vinde plads i din krop frem for gamle begrænsende mønstre og overbevisninger

Online:

 • Lukket facebook gruppe med mulighed for støtte, motivation, inspiration og vejledning igennem hele forløbet også mellem møderne. Mulighed for at dele og spørge til alt i din personlige udviklings proces, der automatisk boostes ved uddannelsens begyndelse. Dette er ikke blot en teoretisk og praktisk uddannelse, hvor du lærer et effektivt transformerende håndværk. Men også en dybt, ekspanderende og bevidstgørende rejse indad og ned i dig selv, som menneske, sjæl og i en krop. 
 • Engageret, intuitiv, livfuld og passioneret kommunikation, der inspirerer og imødekommer dine spørgsmål, ønsker og længsler. 


Hvor: Hos mig i Hellerup. 

Hvornår: 1 hverdag i ugen - tirsdag 

12 mødegange på hverdage i dagtimerne kl 10-15. Vi holder fri i skoleferier. 

Antal: Max 8 deltagere

Hvordan: Skriv til mig og lad os tage en snak pr. tlf. Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål og vi mærker ind om uddannelsen passer til dig: anneli.lindeborgh@gmail.com

Betaling: Første betaling reserverer din plads endeligt. Tilmelding er bindende. 

 
10366197_995390413804927_4488304099063733432_n

Indtag verden med dine særlige gaver

 
Denne uddannelse er særligt designet til sensitive. Derfor vil der i undervisningen også lægges vægt på, hvordan du sørger for ikke at blive drænet i dit arbejde, som empath og i verden generelt, hvorledes du lader op og forholder dig til klienters forventninger, din synlighed, tydelighed, grounding, kropslighed m.m.
 
Der er plads til DIG, din proces og alt hvad der kommer op af udfordringer i forløbet. Der vil være støtte, terapi og klarsyn til din rådighed ved vores møder, i det omfang der er behov.
 
Der ligges vægt på flow, omsorg, lytten og fleksibilitet. Dette er ikke en super styret og struktureret uddannelse.
Min stil er spontan og intuitiv, hvilket giver plads til det der opstår i øjeblikket.
Der vil derfor være plads til at gruppen som helhed lærer igennem også den enkeltes proces, som eksempel.
Vi bruger deltagerne selv og andre som kaniner til de healings og bevidstgørende teknikker vi træner og har fokus på at hjælpe med den enkeltes udviklings proces, for at skabe kompetente behandlere.
 
Kemi samtale pr. tlf: Vi kan inden du tager din endelige beslutning om deltagelse på uddannelsen, tage en samtale, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til mig, mærke om det drager dig, om jeg er "noget for dig".
Jeg stiller ind på din mulighed for at lære teknikkerne.
Det er afgørende for mig, at jeg kan mærke at du har mulighed for at gennemføre og lære teknikkerne. Jeg har ingen interesse i at starte dig op på et forløb, du ikke har mulighed for at få succes med. Det er utilfredstillende for begge parter. Derfor er det ikke muligt at købe forløbet på en knap her på siden.
 
Jeg glæder mig til at tale med dig. Skriv til mig for at aftale tid til telefonisk samtale omkring uddannelsen.

Pris og Betalingsmuligheder (ex. moms)

Kontant

15.000,-

inkl. moms

Inklusiv: Dansehealing(Akashic Healing Movement), klarsyns træning, instens åndelig udviklings proces

Eksklusiv : Online uddannelsen og Akasha Vejleder teknikkerne

 

3 rater

5350,-

inkl moms

Betal over 3 måneder

Eksklusiv online uddannelsen

Skriv til mig med spørgsmål - Aftal evt. en samtale

Thank you so much! I'll be in touch shortly.
 • Deep Roots

  “En af de bedste gaver jeg nogensinde, har givet mig selv”

  Psykoterapeut, sexolog og Akasha Master Healer

 • Deep Roots

  “Det har simpelthen været den vildeste rejse...Jeg fortryder overhovedet ikke en krone af de penge jeg har brugt på uddannelsen, på trods af at det faktisk var en af de store mentale udfordringer jeg havde i starten. Jeg har udviklet mig så meget personligt. Jeg har blevet mere klar over hvad jeg vil i livet generelt. Jeg har fået et hav af redskaber med både til det faglige, men også til at leve mit liv ud fra. Jeg er blevet mere openmided ifht. personers forskellighed og det at accepterer andre som de er og se tingene fra deres vinkel. Jeg er 100% mere hjemme i mig selv. Jeg står så stærkt. Jeg har fået et kæmpe stort netværk at sparre med. Den gruppe på facebook er guld værd.
  Jeg fortryder overhovedet ikke mit valg omkring en uddannelse som både foregik fysisk og ikke kun online. Jeg ville ikke have været vore fysiske møder foruden. Med mit kendskab til uddannelsen indhold nu, så vil jeg føle jeg kun var halvt færdig, hvis jeg kun havde taget online-delen. Jeg vil ikke være blevet en så fuldendt behandler, som jeg virkelig føler jeg er nu. Jeg har jo fået et hav af metoder til at hjælpe andre.
  Jeg har den dag i dag så svært ved at undværre jeres dejlige selskab. I får SÅ tit lige en tanke fra mig. Alle de grin vi har haft sammen - wauv. Bliver da helt rørt lige nu. Sammen med jer kunne alt andet udenfor lokalet være ligegyldigt. Lige der med jer var der bare hygge, ro og ja DEJLIGT - weee :-) I tog os hver især bare lige der hvor vi var, det var fedt. Det var meget grænseoverskridende i starten at åbne op, men det blev meget hurtigt bare helt naturligt og okay i jeres selskab.
  Arh men jeg er bare så taknemmelig så tak tak tak slet ikke strækker ;-)”

  Akasha Master Healer

 • Deep Roots

  “"Jeg er igang med uddannelse hos Anneli.
  Hun er fantastisk. Dygtig, nærværende og autentisk ❤️”

  Zone terapeut og Akasha Master Healer

 • Deep Roots

  “Jeg har fået og får til stadig SÅ meget fra uddannelsen, og den dybe proces, jeg selv genemgår undervejs”

  Akasha Master Healer

 • Deep Roots

  “Det er noget nær det bedste jeg nogensinde har gjort, og nu kan jeg fjerne alle de blokeringer der kommer på mig og mine kæres veje.. det bedste er, at det hele bare er mega spændende. Jeg har aldrig brudt mig om at studere, men med dette, glædede jeg mig hver dag til at komme i gang med dagens læsning. Og nu kan jeg ikke få nok af at lave læsninger og husrensninger. ”

  Akasha Master Healer

 • Deep Roots

  “Jeg har fået kørekort til at bruge mine åndelige evner på en helt konkret måde.
  Jeg har fået integreret min åndelighed i krop, sind og sjæl og har fundet en fantastisk balance i mit liv, hvor der er plads til alle aspekter af mig. Da jeg første gang hørte om arkiverne var jeg ikke et sekund i tvivl om at uddannelsen var det rigtige for mig.
  Jeg har fået redskaberne til at kunne hjælpe mennesker med at forløse ting de har bøvlet med i mange år.”

 • Deep Roots

  “Jeg er helt oppe og køre over hvor meget denne uddannelse har udviklet mig. Jeg er virkelig kommet langt i min personlig og åndelig udvikling. Jeg har lært så meget om mig selv og mine mønstre. Ikke mindst at kunne fjerne sine egne karmiske blokeringer er for fedt. Det en fantastisk uddannelse, og der er så meget kærlighed og omsorg på den. Der er så meget opbakning fra de andre og Anneli. Jeg følte mig helt hjemme og støttet. Tak for den kan varmt anbefales ❤️❤️❤️
  Kærlig hilsen
  Christina ❤️”

  Akasha vejleder & Healer