Holy marriage

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt
Aventuring og carneol hjerter

Holy marriage

Holy marriage - hjerte aktivering, livsformåls aktivering 

Hjertet jubler over at blive aktiveret og opdaget vha. dette værktøj.
Der dannes dybe rødder ned i jorden hvor du forbindes mere bevidst i dit ophav og Moderen. Hun stiger op i dig og op igennem din krop. 
Deep Roots gruppen i deres kærlige Venus energi(står bl.a. for at hjælpe med enlightenment prosessen i det fysiske, støtte til dig i at komme ned i kroppen og slippe det som hindrer dig i at mærke glæden og freden i dit liv her. Disse væsner nærer dyb kærlighed og respekt til jorden, kroppen og alle os der har valgt at tage denne avancerede rejse) støtter dig i enlightenment processen, din følelse af forbundethed til jorden, balance i følelser, forbinde dig til din dybde, feminin kraft, realisere din sjæl via kroppen m.m.
Dit hjerte åbner sig opad som en blomst klar til at modtage lyset som en strøm oppefra. Dette gøres endelig muligt da du støttes i at skabe en tryg, grounded, nærværende krop fyldt op med selv-omsorg, nænsomhed, blødhed, feminin overflod, skønhed og tryghed.
Når lyset strømmer ned i gennem dit hovede og ned til dit groundede hjerte, sker nærmest en eksplosion som en stjernesol der stråler ud i dit bryst. 
I dit hjerte kan du i denne forbindelse komme i kontakt med dit LIVS FORMÅL og glæde. 
Værktøjet vil støtte dig i at opdage dit livsformål, turde kende det tale om det og at skabe det.
Vær opmærksom på alt i det indre og ydre der "nudger"/kalder dig til at skabe forandring, gå nye veje, slippe noget gammelt, prøve noget nyt, nye indsigter osv.

Type: Aventurin eller Carneol hjerte
Størrelse: 1,5 cm
DKK 250
Samlet beløb DKK 250

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.