Divine Feminine aktivering - Venus

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt
CD8891BB-AFC3-44BA-850D-1C094DB6A84F

Divine Feminine aktivering - Venus

Divine feminine aktivering - Venus

Skønhed - regenerering, ungdommelighed, livsenergi, liv, revitalisering, celle fornyelse.
Værktøjet støtter os i at have velfungerende celler vibrerende af lys og liv med al deres skønhed, ungdommelighed og værdighed.
Værktøjet giver dybere forståelse/hukommelse af hvor dybt og vigtigt fysisk skønhed er for åndelighed, udvikling, grounding og enlightenment. Skønhed som i f.eks. lys, liv, blomstring, når vi betragter og forstår skønhed på et dybere plan end blot i 3D.
Liv (som i ungdommelighed og i lyset i børns hud) i cellerne er vigtigt for evnen til at transportere lys i kroppen, styrke enlightenments processen og for at kunne transportere og mærke det feminine liv 
Det er sværere for os at transportere lys/energi når huden/cellerne er mere træge, trætte og langsomme.

Krystallen her viser dig vejen til det der hjælper dig i den revitaliserings proces. Det gælder både nye handlinger, tanker og processer og forbinder dig med dyb feminin visdom omkring liv og skønhed. 
Du mødes med så dyb kærlighed og forståelse. Det feminine viser dig på smukkeste vis hvordan du kommer hjem til dig selv i din feminine kraft og hvor vigtig denne del er i dig. Du svøbes i et tæppe af kærlighed. 
Vær opmærksom på alt i det indre og ydre der "nudger"/kalder dig til at skabe forandring, gå nye veje, slippe noget gammelt, prøve noget nyt, nye indsigter osv.

Type:
Størrelse: 
DKK 350
Samlet beløb DKK 350

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.