Om Anneli


Som lille følte jeg mig altid lidt forkert og i mange år søgte jeg efter svar udenfor mig selv, for at finde ud af hvordan jeg kunne passe ind.


Så da jeg fandt ud af, at jeg ikke skulle lede udenfor mig selv, efter det jeg søgte. Eller forsøge at  passe ind nogle steder, så var det både en lettelse og en åbenbaring.


- Anneli Lindeborgh


 De vigtigste kodeord for mig er passion, magi og indsigt. De tre ting ligger i min essens og derfor lever jeg dem helt praktisk.

De er IKKE en luksus for mig, de er en livsbetingelse. Er jeg tro mod dem, er udvikling, flow, livsglæde og overflod en naturlig del af livet. 


Det er mine kodeord – min essens. 


Musikken og dansen

Jeg har altid brændt for musik og i mange år rejste jeg rundt og optrådte som forsanger og sangskriver i flere forskellige bands.

Sang, dans og musik var en naturlig del af mit liv siden jeg var lille.

Det kreative udtryk betød altid vildt meget for mig og var en måde at få afløb for alt det der gjorde ondt.

Samtidig var musikbranchen lidt hård at være i som sensitiv og selvom jeg nåede mine mål og fik succes, måtte jeg erkende at det ikke var der jeg skulle blive. 

Jeg længdes efter noget mere...jeg kunne bare ikke sætte fingeren på hvad....

Indtil jeg stødte på Akasha arkiverne...

Som mange sensitive så var jeg forsigtig, så selvom jeg stilte mig meget i rampelyset så var det anderledes at skulle stille mig frem helt autentisk, uden glitter og facade.

Men jeg tog springet fra musikbranchen i 2009 og blev i stedet selvstændig healer og åndelig vejleder.Hjælpe andre

Jeg har beskæftiget mig med udvikling og healing siden jeg var barn, men det var ikke før jeg mødte Akasha arkiverne at jeg kunne mærke at det her var ligepræcis så magisk og meningfyldt så jeg var nød til at springe ud i verden og bruge de redskaber til at hjælpe andre, som jeg selv var blevet hjulpet.

Jeg har altid godt kunne lide at formidle og hjælpe andre til dybere indsigter om sig selv, hjælpe dem med at blive i stand til at rumme og heale deres smerte.

Det var vildt at opleve hvordan den magi jeg drømte om som noget uopnåeligt da jeg var barn, pludselig blev virkelighed. Der var praktisk og mærkbar bekræftelse på at ikke bare har vi en sjæl men vi kan finde ud af hvor den har været i universet og hvilke helt særlige evner og formål den kommer her med. 

Det vildeste var nærmest også at man kunne gå ind og ikke bare heale men fjerne blokeringer der havde siddet hele livet og skabt frustrerende begivenheder og oplevelser.

Jeg var ikke i tvivl om at traumer sætter sig i kroppen og derfor blev jeg kropsterapeut for 25 år siden. Og det var en helt naturlig overbygning at jeg også blev healer og Akasha vejleder for 11 år siden.

Kombinationen mellem arbejdet med kroppen og sjælen på samme tid, gør det muligt at integrere det åndelige helt ind i den super praktiske hverdag. Således at alt det spændende og magiske bliver mærkbart og nærværende lige midt i madpakkerne.

Det er nok det aller vigtigste for mig! At der ikke er et skel mellem vores menneske-del og den del der er evig og essensen bag det hele vi oplever her. Når vi anderkender den forbindelse helt ind i de fysiske celler, så bliver vores oplevelse her bemærkelsesværdigt anderledes, spændende, meningsfyldt og smuk uafhængigt at dagligdagens større og mindre udfordringer. 


Kontakten til mine clairvoyante evner fik jeg øjnene op for netop igennem arbejdet med Akasha arkiverne. De evner var nemlig ikke naturligt åbne for mig, som for mange andre af mine elever når de starter deres træning. Men arbejdet i arkiverne kombineret med dans og krops bevidstgørende meditationer fik mine evner til at åbne, selv efter mange års forgæves forsøg på andre måder, som f.eks. at åbne de øvre chakras. 

For os som mennesker her er kroppen fuldstændig uundgåelig på rejsen mod enlightenment. 

Jeg anderkender længslen efter det guddommelige - Fejltagelsen er dog ofte at søge op og ud i stedet for ind igennem kroppen, hvis vi ikke vil lide i vores menneskeliv.

Nu brænder jeg for ikke bare at hjælpe andre med at aktivere deres åndelige evner men også at realisere deres drømme med at træde ud i verden og gøre en forskel med dem. Om det er på hobby plan eller professionelt. 

Det er muligt at skabe en succesfuld praksis baseret på åndelige og feminine værdier, uden at knokle og leve i konstant usikkerhed. Man kan skabe en praksis der passer ligepræcis til ens egne ønsker. 

Mine har været masser af frihed til at rejse og at undgå for meget tidsplanlægning. Jeg elsker at arbejde selvstændigt og frit også indimellem dyrke det smukke søsterskab og nærvær der kan være i de fysiske møder. 


pastedGraphic_1.png


Til dagligt underviser jeg på Akasha Vejleder & Healer uddannelsen - Online og  Akasha Master Healer uddannelsen i Hellerup og Århus, hvor jeg uddanner åndelige behandlere, som lærer at åbne for deres åndelige evner igennem kroppen. 

Og hver dag er fyldt med passion, magi og indsigt ! Det kan det også være for dig, hvis du endnu ikke har det sådan. 


Anneli video present
Skriv til mig!

Thank you so much! I'll be in touch shortly.