Om Anneli


Som lille følte jeg mig altid lidt forkert og i mange år søgte jeg efter svar udenfor mig selv, for at finde ud af hvordan jeg kunne passe ind.

Så da jeg fandt ud af, at jeg ikke skulle lede udenfor mig selv, efter det jeg søgte. Eller forsøge at  passe ind nogle steder, så var det både en lettelse og en åbenbaring.

- Anneli Lindeborgh


Kærlighed, magi og bevidsthed - De tre ting ligger i vores essens og vi kan få adgang til dem!

Min erfaring er at når jeg er tro mod disse kvaliteter, er udvikling, flow og livsglæde en naturlig del af livet. 


Musikken og dansen

I mange år rejste jeg rundt og optrådte som sangerinde og sangskriver i flere forskellige bands.

Sang, dans og musik var en stor del af mit liv, siden jeg var lille. Det kreative var en måde at udtrykke det der gjorde ondt.

Samtidig var musikbranchen lidt hård at være i, som sensitiv og selvom jeg nåede mine mål og fik succes, måtte jeg erkende at det ikke var der jeg skulle blive. 

Jeg længdes efter noget mere...jeg kunne bare ikke sætte fingeren på hvad....

Indtil jeg mødte Akasha arkiverne...

Som mange sensitive var jeg tilbageholdende, selvom jeg stilte mig meget i rampelyset, var det anderledes at skulle stille mig frem helt autentisk, uden glitter og facade.

Men da jeg stoppede musikbranchen i 2009 og blev jeg i stedet selvstændig healer og åndelig vejleder.


Hjælpe andre

Jeg har beskæftiget mig med udvikling og healing siden jeg var barn, men det var ikke før jeg mødte Akasha arkiverne, at jeg kunne mærke at det her var ligepræcis så magisk og meningfyldt, så jeg var nød til at springe ud i verden og bruge de redskaber til at hjælpe andre, som jeg selv var blevet hjulpet.

Gennem mit liv har jeg været heldig, at møde præcis de rette mennesker, til at hjælpe mig i svære situationer. Nu er det min tur at stille mig til rådighed for andre.

Jeg har altid godt kunne lide at formidle og hjælpe andre til dybere indsigter om sig selv, hjælpe dem med at blive i stand til at rumme og heale deres smerte.

Det var vildt at opleve, hvordan den magi jeg drømte om som noget livsvigtigt, men uopnåeligt da jeg var barn, pludselig blev virkelighed. Der var praktisk og mærkbar bekræftelse på, at ikke bare har vi en sjæl, men den bringer et uendeligt skattekammer af evner, kvaliteter og magisk bevidsthed, når vi åbner for den.

Jeg var ikke i tvivl om at traumer sætter sig i kroppen og derfor blev jeg kropsterapeut for 25 år siden. Og det var en helt naturlig overbygning, at jeg også blev healer og Akasha vejleder for 11 år siden.

Kombinationen mellem arbejdet med kroppen og sjælen på samme tid, gør det muligt at integrere det åndelige helt ind i den super praktiske hverdag. Således at alt det magiske bliver mærkbart og nærværende lige midt i madpakkerne.

Det er nok det aller vigtigste for mig! At der ikke er et skel mellem vores menneske-del og den del der er evig og essensen bag det hele vi oplever her. Når vi anderkender den forbindelse helt ind i de fysiske celler, så bliver vores oplevelse her bemærkelsesværdigt anderledes, spændende, meningsfyldt og smuk uafhængigt at dagligdagens større og mindre udfordringer. 


Clairvoyante evner

Mine evner var ikke naturligt åbne for mig. Men arbejdet med kroppen, i Akasha arkiverne , intuitiv dans og krops bevidstgørende meditationer, fik mine evner til at åbne, selv efter mange års forgæves forsøg på andre måder, som f.eks. at åbne de øvre chakras. 

For os som mennesker her er arbejdet med kroppen uundgåelig på rejsen mod enlightenment. 

Jeg anderkender længslen efter det guddommelige - Fejltagelsen er dog ofte at søge op og ud i stedet for ind igennem kroppen, hvis vi ikke vil lide i vores menneskeliv.

Jeg brænder for, ikke bare at hjælpe andre med at aktivere deres åndelige evner, men også at realisere  drømme ved at træde ud i verden og gøre en forskel. 

Det er muligt at skabe en succesfuld praksis baseret på åndelige og feminine værdier, uden at knokle og leve i konstant usikkerhed. Man kan skabe en praksis der passer ligepræcis til ens egne ønsker. pastedGraphic_1.png


Til dagligt underviser jeg på Akasha Vejleder & Healer uddannelsen, Den Kosmiske Gral og Lær at heale med Deep Roots, hvor jeg uddanner åndelige behandlere, som lærer at åbne for deres åndelige evner.


Anneli video present
Skriv til mig!

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.